GAZİANTEP / ARABAN - Dumlupınar İlkokulu

Dumlupınar İlkokulu

Turgut Özal Mahallesi Karetepe Caddesi.No55 Araban/Gaziantep
Vizyon
Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan, herkesin destek olduğu, her öğrencinin başardığı ve tüm imkânsızlıklarını yenmiş bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip, araştıran ve sorgulayan, bilgiyi ezberleyen değil bilgiye ulaşabilen, bu bilgiyi paylaşabilen, iletişim becerilerine sahip, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan, kendini gerçekleştirmiş, yaratıcı, üretken, takım çalışmasına yatkın, öğrenmeyi öğrenmiş, yaşam boyu öğrenmeyi benimsemiş, başarılı olabileceği birçok alan olduğunu bilen, kendisine güvenen, ailesine, ülkesine ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmelerinin ancak iyi eğitim almaları ile mümkün olacağının farkında olabilen bireyler olarak yetiştirmek ve okul olarak emsalleri için çevresinde örnek, eğitimin yükselen değeri olmak.
ULAŞIM SORUNU BULUNMAMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ İLÇEMİZİN HEMEN GİRİŞİNİN 100 M GÜNEY YÖNÜNDEDİR.İLÇE MERKEZİNİN BATISINDADIR.
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.İLİMİZ GAZİANTEP´E 63 KM UZAKLIKTADIR.